Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mogelijke HP Slate 8 tablet met Windows 8 duikt op in officiële foto

Geschreven door
Geplaatst op6 augustus 2012, 13:00 CategorieHardware

Dat HP vol op Windows 8 in zal zetten is inmiddels wel duidelijk. De fabrikant heeft al een aantal keer aangegeven Windows 8 tablets te zullen lanceren en voornamelijk de concurrentie met de iPad aan te willen gaan in de zakelijke markt. Toch hebben we nog steeds geen officiële aankondiging van een tablet voorbij zien komen maar er verschijnt langzaam maar zeker meer informatie.

Eind april dook de eerste gelekte informatie over de HP Slate 8 op. Deze tablet zou beschikken over een 10.1 inch display en draaien op een Intel processor. Verder zou het apparaat voorzien zijn van Windows 8 Professional, software die toegespitst is op zakelijke gebruikers, een optioneel dock en een active digitizer stylus. Dezelfde Slate 8 lijkt nu op de website van de fabrikant gespot te zijn. Op een promotionele foto wordt de achterzijde van een tablet getoond die gebruikt wordt door een persoon in een, wat lijkt op, ziekenhuis. Daarmee wordt duidelijk dat HP zich voornamelijk richt op bedrijven en zakelijke gebruikers. Aan de andere kant kan het niet natuurlik ook gaan om een placeholder die nooit te koop zal zijn.

Zoals gezegd heeft HP nog geen tablets officieel aangekondigd maar de fabrikant heeft al wel laten weten dat tablets met Windows RT geen optie zijn. Vanaf 26 oktober zal Windows 8 in de winkels liggen en worden ook de eerste Windows 8 en Windows RT tablets verwacht.

Via: Phonearena

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.