Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe ASUS Transformer Pad TF500T gespot in de VS

Geschreven door
Geplaatst op18 augustus 2012, 11:29 CategorieNieuws

ASUS heeft dit jaar reeds twee modellen in de Transformer Pad serie gelanceerd; de middenklasse Transformer Pad TF300T en de high-end Transformer Pad Infinity TF700. Wellicht dat hier nog een model tussen past want in de VS is namelijk de eerste informatie opgedoken over een apparaat dat de naam TF500T draagt. Waarschijnlijk gaat het om een nieuwe tablet.

Deze naam, inclusief een schets die doet denken aan de vorm van een tablet, is gevonden in documenten van de Amerikaanse FCC, een keuringsinstantie voor producten die gebruikmaken van draadloze communicatie. De ‘TF’ letters in de naam staan alweer 1.5 jaar voor ‘Transformer’ dus de kans is groot dat ASUS wederom een tablet met bijpassend keyboard dock uitbrengt. Daarbij kunnen we maar enkele details uit de documenten halen. Zo beschikt het apparaat over 802.11b/g/n WiFi, een HDMI uitgang, een microfoon en een audio jack.

Als het model tussen de Transformer Pad 300 en de Transformer Pad infinity TF700 in komt te zitten dan zouden we wellicht een hoge resolutie display voor een lagere prijs kunnen gaan zien. Aan de andere kant kan het natuurlijk ook om een Windows 8 tablet gaan.

Wellicht dat ASUS tijdens IFA 2012 meer informatie omtrent dit model vrijgeeft.

Bron: Engadget  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.