Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook officiële accessoires voor de Sony Xperia Tablet reeds gelekt

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2012, 12:24 CategorieAccessoires

Eind deze maand zal Sony tijdens tijdens IFA 2012 de opvolger van de Tablet S lanceren. Toch lijkt die presentatie puur een formaliteit te worden aangezien inmiddels alle specificaties, prijzen en foto’s al gelekt zijn. Het enige wat nog ontbrak waren de accessoires en ook deze zijn vandaag opgedoken. De Sony Xperia Tablet krijgt in ieder geval een aantal kleurrijke covers en een dock.

Op het XDA forum zijn afgelopen week een aantal afbeeldingen van accessoires opgedoken. Zo zien we een zevental kleurrijke covers en een zwart dock waarin de tablet geplaatst kan worden voor het kijken van een film of browsen. In de afbeeldingen die eind vorige maand opdoken was ook te zien dat de covers beschikken over een ingebouwde (slank) keyboard. Dit komt overeen met de keyboard covers die Microsoft in juni presenteerde voor de Surface tablets.

Qua design lijkt de Xperia Tablet veel op zijn voorganger, de Tablet S. Zo heeft Sony vastgehouden aan het opgevouwen magazine design, maar de tablet wel een stuk lichter en slanker gemaakt. Verder beschikt de tablet over een 9.4 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een quad-core Tegra 3 processor, twee camera’s en Android 4.0 Ice Cream Sandwich als besturingssysteem. De prijzen zullen variëren van ongeveer 400 euro voor de 16GB Wifi-only versie tot 600 euro voor het 64GB model.

Lees verder voor meer informatie over de verschillen tussen de Tablet S en de Xperia Tablet.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.