Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pinterest lanceert eerste apps voor Android en de iPad

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2012, 11:18 CategorieApplicaties

Pinterest, het sociale foto-netwerk of sociale prikbord, blijft maar groeien en dan kan een applicatie voor Android en voor de iPad natuurlijk niet meer ontbreken. Voor de iPhone was er al een applicatie en deze heeft vandaag een update ontvangen. De Android app is volgens de makers voorzien van dezelfde functionaliteit als de iPhone versie en natuurlijk ook geschikt voor Android tablets.

Versie 2.0 voor de iOS applicatie brengt verbeteringen qua prestaties en stabiliteit en een nieuwe weergave met twee kolommen waardoor er meer content zichtbaar is. De iPad versie beschikt over een ingebouwde Pinterest web browser en een shortcut waarmee je andere item kunt zien die vanaf een bepaalde pagina ‘gepint’ zijn. Voor de iPad app geldt ook dat de hogere resolutie ondersteund wordt, foto’s in hoge resolutie te bekijken zijn en dat er hierdoor meer content in één venster verschijnt.

Middels de applicaties is het mogelijk foto’s aan je digitale muur toe te voegen, deze te delen met je connecties, door categorieën te bladeren en andere Pinterest gebruikers te volgen. De Android app is te downloaden in de Google Play Store en de iOS app is te vinden in iTunes.

Bron: Pinterest

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.