Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung belooft Android 4.1 Jelly Bean update voor de Galaxy Note 10.1

Geschreven door
Geplaatst op16 augustus 2012, 23:09 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Note 10.1 is nog amper te koop of er wordt al gesproken over een update naar Android 4.1 Jelly Bean. De fabrikant zou namelijk op dag na de presentatie van de tablet bevestigd hebben dat de tablet voor eind dit jaar een update kan verwachten. De Galaxy Note 10.1 draait overigens vanuit de winkel op Adroid 4.0 Ice Cream Sandwich en Samsung heeft daar overheen haar eigen TouchWiz interface gelegd.

Of Samsung zich hier aan zal houden is nog maar de vraag. Het overgrote deel van de in Nederland gelanceerde Samsung tablets wacht namelijk nog steeds op een Android 4.0 Ice Cream Sandwich update waardoor een Android 4.1 Jelly Bean update nog niet eens ter sprake komt. Dit maakt Samsung een van de laatste fabrikanten die de update nog uit moet rollen. Daarbij eeft Samsung nauwelijks informatie vrij over apparaten die een update kunnen verwachten.

Voorlopig moet je het wat de Galaxy Note 10.1 betreft gewoon nog doen met Android 4.0 Ice Cream Sandwich. En ondanks dat de Galaxy Note 10.1 zijn minpunten heeft wat software betreft is het een ideaal apparaat voor diegenen die productief willen zijn met de S-Pen stylus.

Meer informatie

Meer informatie, alle specificaties en de laatste nieuwtjes vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Note 10.1. Ook hebben we gisteren een overzicht gemaakt waarin de belangrijkste conclusies van internationale reviews besproken worden.

  • Delen:

Reacties

 1. Raymond Houtman
  21 augustus, 2012 om 10:16

  Volgens Vodafone nog niet mogelijk om een gecombineerde simkaart te leveren zodat je zowel kan internetten als mede kan bellen met dit toestel.
  Word aan gewerkt. ???

  • Martijn Chel
   21 augustus, 2012 om 11:24

   Waar heb je dat vandaan?
   Dat lijkt me namelijk heel vreemd. Er past een normale SIM-kaart is volgens mij.

   • Raymond Houtman
    21 augustus, 2012 om 11:40

    Ja dat klopt maar dan kan je dan mee internetten enz.

    Maar het bellen met dit toestel lukt niet en hiervoor schijn Vodafone bezig te zijn om een Sim kaart te maken waar je het alle bij op kan.
    Dit wist men mij vanmorgen te vertellen.

    Groet Raymond

   • Martijn Chel
    21 augustus, 2012 om 11:43

    Ok, maar de reden waarom zou ik graag willen weten. De bel-functie zou net als op elk ander toestel moeten werken.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.