Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 10.1 nu te bestellen in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op8 augustus 2012, 15:04 CategorieAndroid

Afgelopen maandag presenteerde Samsung de Galaxy Note 10.1 in Nederland en gaf aan dat de tablet deze week nog in ons land zou verschijnen. Nederland is een van de eerste laden waarin je de Galaxy Note 10.1 kunt kopen. De tablet is reeds bij een aantal winkels opgedoken en is leverbaar in een 16GB Wifi-only en een 16GB Wifi+3G variant. Ook kun je kiezen uit een wit en een zwart model.

De Galaxy Note 10.1 is een aantal maanden geleden al eens gepresenteerd door Samsung maar vlak na de presentatie kwam de fabrikant tot het besef dat er wat moest veranderen. Zo werd de dual-core processor vervangen voor een quad-core processor, is het werkgeheugen van 1GB verhoogd naar 2GB en is de mogelijkheid toegevoegd om de S-Pen stylus in de behuizing van de tablet toe te voegen. Drie aanpassingen/verbeteringen die de tablet nu in het high-end segment plaatsen.

Galaxy Note 10.1 kopen

Er zijn reeds een aantal Nederlandse winkels waar de tablet momenteel te bestellen is, waaronder Tabletcenter, Mycom en Bol.com. De 16GB Wifi-only versie is te koop voor een adviesprijs van 479 euro terwijl de 16GB Wifi+3G variant een adviesprijs van 599 euro kent. Wanneer de tablet exact op voorraad zal zijn is nog niet bekend maar uit rondvraag bij de betreffende winkels blijkt dat dit ergens volgende week het geval is.

Alle specificaties en de laagste prijzen die realtime bijgewerkt worden vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Note 10.1. • Delen:

Reacties

 1. Jan Willem
  08 augustus, 2012 om 16:34

  Ziet er grandioos uit, lijkt mij werelds om er mee te werken maar een probleem, heb er gewoon het geld niet voor.

  • Martijn Chel
   08 augustus, 2012 om 16:41

   Dat kan ik goed begrijpen. Het is geen goedkoop model.

   • lawrence
    08 augustus, 2012 om 21:56

    Raar…b.v. in Duitsland moet je voor de WIFI versie 599,-€ en voor de WIFI/3G versie 689,- gaan berappen.

    Ook zijn de prijzen in UK iets hoger dan in NL.

   • Martijn Chel
    08 augustus, 2012 om 21:59

    Ik zag het ja. Inderdaad vreemd. Laten we hopen dat de fout daar ligt, anders snel bestellen hier ;)
    Lijkt me sterk dat het model in Duitsland echt 120 euro duurder gaat zijn.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.