Samsung Galaxy Note 10.1 nu te bestellen in Nederland

08 augustus 2012 1 Minuut 4 Reacties
Galaxy-Note-10-1-pers

Afgelopen maandag presenteerde Samsung de Galaxy Note 10.1 in Nederland en gaf aan dat de tablet deze week nog in ons land zou verschijnen. Nederland is een van de eerste laden waarin je de Galaxy Note 10.1 kunt kopen. De tablet is reeds bij een aantal winkels opgedoken en is leverbaar in een 16GB Wifi-only en een 16GB Wifi+3G variant. Ook kun je kiezen uit een wit en een zwart model.

De Galaxy Note 10.1 is een aantal maanden geleden al eens gepresenteerd door Samsung maar vlak na de presentatie kwam de fabrikant tot het besef dat er wat moest veranderen. Zo werd de dual-core processor vervangen voor een quad-core processor, is het werkgeheugen van 1GB verhoogd naar 2GB en is de mogelijkheid toegevoegd om de S-Pen stylus in de behuizing van de tablet toe te voegen. Drie aanpassingen/verbeteringen die de tablet nu in het high-end segment plaatsen.

Galaxy Note 10.1 kopen

Er zijn reeds een aantal Nederlandse winkels waar de tablet momenteel te bestellen is, waaronder Tabletcenter, Mycom en Bol.com. De 16GB Wifi-only versie is te koop voor een adviesprijs van 479 euro terwijl de 16GB Wifi+3G variant een adviesprijs van 599 euro kent. Wanneer de tablet exact op voorraad zal zijn is nog niet bekend maar uit rondvraag bij de betreffende winkels blijkt dat dit ergens volgende week het geval is.

Alle specificaties en de laagste prijzen die realtime bijgewerkt worden vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Note 10.1.

Reacties (4)