Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 10.1 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op21 augustus 2012, 12:05 CategorieHardware

Sinds begin deze maand is de Samsung Galaxy Note 10.1 te bestellen in Nederland maar de eerste voorraad liet nog even op zich wachten. Inmiddels hebben de meeste winkels zowel ver 16GB Wifi-only als de 16GB Wifi + 3G variant binnen gekregen. De prijs van de Galaxy Note 10.1 ligt op respectievelijk 479 euro en 599 euro.

Productiviteit

De Samsung Galaxy Note 10.1 is volgens de fabrikant zelf de ultieme tablet voor mensen die productief willen zijn. De belangrijkste feature wat betreft productiviteit is dan ook de S-Pen stylus. Hiermee is het mogelijk te schrijven, te tekenen of te navigeren. Daarnaast beschikt de tablet over multitask functies zoals een split-screen modus zodat je in twee vensters tegelijkertijd kunt werken.

Qua design komt de tablet grotendeels overeen met de tweede generatie Galaxy Tab serie van Samsung. Zo krijg je een 10.1 inch display en wijzen de speakers naar de voorzijde. De tablet beschikt over een PLS LCD display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, 2GB aan werkgeheugen, twee camera’s en Android 4.0 Ice Cream Sandwich als besturingssysteem.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Note 10.1.

Galaxy Note 10.1 kopen

De Samsung Galaxy Note 10.1, de Wifi-only en de Wifi+3G versie, is momenteel op voorraad bij onder meer;

Bol.com
Komplett
Tabletcenter
Centralpoint
BCC

Prijzen  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.