Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 10.1 wordt 15 augustus gepresenteerd

Geschreven door
Geplaatst op4 augustus 2012, 19:20 CategorieAndroid

We weten inmiddels al dat Samsung de langverwachte Galaxy Note 10.1 binnenkort op de mark zal brengen maar wanneer de tablet gepresenteerd wordt was nog onduidelijk. In China doken deze week uitnodigingen op voor een presentatie op 9 augustus en in de VS zijn heeft Samsung de pers inmiddels ook uitgenodigd voor een evenement op 15 augustus.

Waar de uitnodigingen in China geen ruimte lieten voor een andere interpretatie zijn de uitnodigingen in de VS iets minder duidelijk. Zo zien we een vorm wat doet denken aan een tablet met lijnen die met een stylus getekend zouden kunnen zijn. Daarbij geeft Samsung de slogan ‘Meet the new way.’ Hoewel dit wellicht minder duidelijk is lijkt het hier toch echt om de Galaxy Note 10.1 te gaan. Op 15 augustus kunnen we dus de zogenaamde wereldwijde lancering verwachten aangezien deze vaak in de VS plaatsvinden.

Toch komt ook Europa aan de beurt. Samsung heeft inmiddels uitnodigingen verstuurd voor de persconferentie op 29 augustus tijdens IFA 2012. Deze uitnodiging toont geen vorm van een tablet maar wel een stylus die iets uit een doos tovert. Natuurlijk is dit een verwijzing naar de Galaxy Note serie. Samsung heeft reeds bevestigd dat de opvolger van de Galaxy Note smartphone op die dag gepresenteerd zal worden en we kunnen waarschijnlijk ook de Galaxy Note 10.1 op het podium verwachten.

Galaxy Note 10.1 kopen

In de VS hebben enkele winkels de tablet reeds op voorraad. Wanneer de Galaxy Note 10.1 in Nederland te koop zal zijn is nog niet duidelijk. Wel hebben steeds meer webshops de tablet online staan en bij sommige winkels is de tablet reeds te pre-orderen. Zo bieden CentralPoint, Tabletcenter en Mycom de Note 10.1 reeds aan. Prijzen varieren van 479 euro voor het 8GB Wifi-only model tot 699 euro voor het 16GB Wifi+3G model.

Galaxy Note 10.1 specificaties

Meer informatie, alle specificaties en de laatste nieuwtjes vind je op de productpagina van de Galaxy Note 10.1.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.