Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung toont eerste teaser Galaxy Note II

Geschreven door
Geplaatst op20 augustus 2012, 11:37 CategorieHardware

Eind deze maand vindt in Berlijn de IFA 2012 beurs plaats. Hier zullen nagenoeg alle grote fabrikanten van consumentenelektronica producten hun nieuwste technieken en gadgets tonen en ook Samsung zal niet ontbreken. Een van de belangrijkste aankondigingen die de Koreaanse fabrikant zal doen is de aankondiging van de Galaxy Note II.

De Galaxy Note II is de opvolger van de vorig jaar gelanceerde, en zeer populaire, Galaxy Note smartphone/tablet met een 5.3 inch display. Samsung wil met het nieuwe model nog een stapje verder gaan en heeft reeds een eerste teaser video online gezet. Zoals we van de fabrikant gewend zijn is het allemaal redelijk kunstzinnig, zien we alleen de stylus voorbij komen en blijft het gissen naar de exacte specs.

Als we de laatste geruchten omtrent de Galaxy Note II samenvatten dan zou de phablet beschikken over een groter (wellicht 5.5 inch) AMOLED display, een krachtigere quad-core processor en de nieuwste versie van Android, Android 4.1 Jelly Bean.

Eind deze maand gaat IFA 2012 van start en zal Samsung meer duidelijkheid geven.

 

 • Delen:

Reacties

 1. mklwrmrdm
  20 augustus, 2012 om 16:59

  Hmm… met 5.5 inch toch net te klein voor me. Gebruik nu een iPad voor bijna alle dagelijkse computertaken (buiten adobe apps om) en vind dat al aan de kleine kant. Ben toh benieuwd naar de 7″ formfactor, maar 5.5 ” is echt te klein voor mij.

  • Juriaan22
   20 augustus, 2012 om 23:48

   Beste Mklwrmrdm,

   Je kan natuurlijk deze uit de kluiten gewassen Smartphone nooit vergelijken met tablet.
   Dan ben je eigelijk appels en peren met elkaar aan het vergelijke.

   Ik heb de Galaxy Note (1) en een iPad beide erg veel in gebruik maar wel voor totaal verschillende dingen.

   Ja ik zou ook graag een 7″ tablet willen gebruiken maar hier gaat het over een Grote smartphone.

   gr juriaan

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.