Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung toont eind deze week Windows 8 tablet met keyboard dock

Geschreven door
Geplaatst op27 augustus 2012, 14:28 CategorieHardware

Een van de fabrikanten waar we veel van verwachten tijdens IFA 2012 is Samsung. De Koreaanse fabrikant zal tijdens de beurs de Galaxy Note 10.1 en de nieuwe Galaxy Note II tonen maar heeft ook een aantal Windows 8 producten in de planning staan. Vandaag heeft Samsung via Facebook een teaser afbeelding verspreid van een van de nieuwe modellen.

Uit de afbeelding kunnen we in ieder geval halen dat het gaat om een tablet met afneembaar keyboard, precies zoals we kennen van onder meer de ASUS Transformer Pad series en de nieuwe Archos G10 XS serie. De tablet draait op Windows 8 maar uit de afbeelding wordt niet duidelijk of het nu om een Windows 8 Pro of een Windows RT versie gaat. Samsung is één van de fabrikanten die van Microsoft dit jaar Windows RT tablets mag lanceren en daarom lijkt de kans groot dat Samsung tijdens IFA 2012 de eerste Windows RT modellen toont.

Aan de andere kant zou het ook kunnen gaan om de Series 5 Hybrid PC die de fabrikant tijdens Computex 2012 al toonde. Dit model beschikt onder meer over een 11.6 inch display, een Intel Clover Trail processor en draait op Windows 8.

Samsung’s persconferenties tijdens IFA 2012 staan gepland voor komende woensdag namiddag en donderdag ochtend. Houd TabletsMagazine in de gaten voor de laatste nieuwtjes tijdens IFA 2012.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.