Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony VAIO Duo 11 Windows 8 tablet met slider keyboard gespot

Geschreven door
Geplaatst op28 augustus 2012, 10:17 CategorieHardware

Windows 8 staat om de hoek en dus bereiden nagenoeg alle grote PC en tablet fabrikanten hun eerste tablets en hybride laptops voor die op het besturingssysteem draaien. Gisteren toonde Samsung al een teaser van een Windows 8 tablet met afneembaar keyboard dock en vandaag zijn er afbeeldingen opgedoken van een Sony VAIO Duo 11 tablet die over slider keyboard beschikt.

De VAIO Duo 11 is een zogenaamde convertible tablet, ook wel hybride tablet genoemd. Dit houdt in dat je het display als losse tablet kunt gebruiken maar dat je volledige laptop functionaliteit krijgt zodra je het keyboard dock uitschuift. Uit de foto’s kunnen we halen dat het systeem dat Sony gebruikt overeenkomt met het ‘slider’ mechanisme van de vorig jaar gelanceerde Eee Pad Slider van ASUS. Het keyboard kan dus onder de tablet uitgeschoven worden.

Verder kunnen we uit de foto’s halen dat het model geleverd wordt met een stylus of in ieder geval ondersteuning biedt voor het gebruik van styli. De 11 in de naam Duo 11 staat waarschijnlijk voor het formaat van 11 inch. Qua software lijkt het te gaan om de volledige versie van Windows 8.

Morgenmiddag gaan de eerste persconferenties op IFA 2012 van start en kunnen we dus ook meer informatie van Sony over deze convertible tablet verwachten.

Bron: Pocketnow  • Delen:

Reacties

  1. mklwrmrdm
    28 augustus, 2012 om 10:46

    Ziet er goed uit. Ben benieuwd of de bouwkwaliteit kan tippen aan de standaarden van vandaag, want dat toetsenbordje ziet er wel een beetje fragiel uit.

    Desalniettemin denk ik dat dit zakelijk een toppertje is!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.