Sony Xperia Tablet S nu te bestellen in Nederland, vanaf 399 euro

31 augustus 2012 1 Minuut 0 Reacties
sony-Xperia-Tablet-S

Sony heeft deze week tijdens IFA 2012 de nieuwe Xperia Tablet S aangekondigd. En, in tegenstelling tot andere fabrikanten, zorgt Sony er ook voor dat het model binnenkort al in Nederland te koop is. Inmiddels is de 9.4 inch Xperia Tablet S met het opvallende opgevouwen magazine design en Android 4.0 Ice Cream Sandwich al te bestellen in Nederland.

Sony Xperia Tablet S

De Xperia Tablet S is de opvolger van de vorig jaar gelanceerde Tablet S. Qua uiterlijk lijkt Sony weinig veranderd te hebben. Zo krijg je nog steeds het aparte design en een 9.4 inch display. Wel heeft Sony de behuizing compleet van aluminium gemaakt en is de tablet een stuk lichter en slanker dan zijn voorganger. Maar, natuurlijk zijn er binnenin meer verbeteringen te vinden.

Zo beschikt de tablet nu overeen quad-core Tegra 3 processor met een kloksnelheid van 1.5GHz. De eerste generatie Tablet S moest het doen met een dual-core variant. Verder krijg je onder meer een IPS display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, 16GB of 64GB aan opslaggeheugen, twee camera’s, een microSD card reader, Bluetooth 3.0, Wifi en optioneel 3G. De tablet beschikt niet over HDMI en USB aansluitingen maar volgens Sony is dit middels een adapter simpel op te lossen. Ook beschikt het nieuwe model weer over een infrarood poort voor bediening van je TV.

Reacties (0)