Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba lanceert U925t laptop (tablet) met slider keyboard

Geschreven door
Geplaatst op30 augustus 2012, 10:04 CategorieHardware

De IFA 2012 in Berlijn staat voornamelijk in het teken van Windows 8 producten en ook Toshiba kan op dit vlak natuurlijk niet ontbreken. De fabrikant introduceert deze week dan ook verschillende Windows 8 apparaten, waaronder de U925t. Dit is een zogenaamde hybride tablet met slider keyboard, iets wat we gisteren ook terugzagen bij de VAIO Duo 11 van Sony.

Op het eerste gezicht is de Toshiba U925t een tablet die wat een de grote kant is. Het display heeft namelijk een formaat van 12.5 inch. Maar, onder het scherm bevindt zich een keyboard dat uitgeklapt (uitgeschoven) kan worden en je vervolgens complete laptop functionaliteit biedt. Het apparaat weegt zo’n 1.450 gram en is bijna 2 centimeter dik, kortom voor het tablet-gebruik wellicht aan de forse kant.

Qua specificaties beschikt de U925t over een 12.5 inch display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels en Gorilla Glass bescherming, een Intel Core i5 processor, een Intel HD 4000 grafische processor, 128GB aan SSD opslaggeheugen, NFC ondersteuning, twee USB 3.0 poorten, een HDMI poort en een volwaardige SD card reader. Wat betreft de software krijg je de volledige versie van Windows 8 en Toshiba heeft hier een aantal applicaties aan toegevoegd zoals Desktop Assist en Toshiba Central.

De Toshiba U925t zal op 26 oktober, de dag dat Windows 8 verschijnt, op de markt komen. De adviesprijs is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.