Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Unboxing video Lenovo IdeaTab S2110 met Android 4.0 ICS

Geschreven door
Geplaatst op1 augustus 2012, 19:17 CategorieAndroid

In Nederland worden er maar weinig nieuwe Lenovo tablets gelanceerd aangezien de fabrikant zich hier voorlopig op de zakelijke markt richt, maar in de VS heeft Lenovo dit jaar al een aantal nieuwe modellen op de markt gebracht, waaronder de IdeaTab S2110. Dit model draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich en beschikt over een 1.5GHz Snapdragon processor.

De IdeaTab S2110 is in de Verenigde Staten reeds te koop voor een prijs vanaf 399 dollar en beschikt onder meer over een Qualcomm Snapdragon S4 APQ8060A processor met een kloksnelheid van 1,5 GHz, 1GB aan werkgeheugen, een 10 inch IPS display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, Wifi, Bluetooth 4.0, optioneel 3G, een microUSB poort en een miniHDMI aansluiting. Aan de voorzijde van de tablet bevindt zich een 1.3 megapixel camera, aan de achterzijde een 5 megapixel variant voor video opnamen. Daarbij is een optioneel en bijpassend keyboard dock te koop zoals we kennen van de ASUS Transformer series. Het dock beschikt over een extra batterij (aangesloten moet de tablet meer dan 20 uur meegaan), een SD card reader en extra USB poorten.

Lenovo IdeaTab S2110

Lenovo heeft het ons makkelijk gemaakt en zelf een uitgebreide unboxing video in elkaar gezet waarin de belangrijkste features van de tablet uitgelicht worden.

Nou vraag je jezelf wellicht af waarom dit interessant is voor de Nederlandse consument. Ten eerste vind ik het sowieso interessant om Lenovo (en andere merken) tablets te delen die in andere delen van de wereld gelanceerd worden, maar daarbij heb ik uit betrouwbare bron vernomen dat Lenovo binnenkort wellicht ook naar Nederland komt met onder meer de IdeaTab serie. Wat betreft dit nieuws moet ik nog even de lippen op elkaar houden maar ik verwacht dat er na de zomer meer bekend wordt.

Via: Notebookitalia

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.