Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wederom accessoires voor de Nexus 7 tablet opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op2 augustus 2012, 11:16 CategorieAccessoires

Bij een populaire tablet als de Nexus 7 horen natuurlijk een aantal accessoires. De afgelopen weken hebben we al officiële accessoires als gekleurde covers, een premium cover en een dock voorbij zien komen, en vandaag zijn er nog vijf nieuwe accessoires opgedoken. Volgens UK retailer Mobilefun zijn de producten door ASUS gemaakt en moeten ze binnenkort te koop zijn.

Op de website van Mobilefun is onder meer een interessante Rotating Stand voor de Nexus 7 te vinden. Deze accessoire is een standaard voor de tablet waarin deze gedraaid kan worden om snel te wisselen tussen portrait en landscape modus. Ook wordt er een Bluetooth keyboard gelanceerd dat werkt als een normale folio cover maar ook beschikt over een kickstand om de tablet in een hoek op tafel te zetten. Het keyboard zou 45 uur mee moeten gaan en kan via de microUSB poort van de Nexus 7 opgeladen worden.

Andere accessoires zijn een simpele folio case voor bescherming, een Stand Case voor bescherming en het plaatsen van de tablet in een hoek, en een screenprotector. De prijzen variëren van zo’n 20 euro voor de screenprotector tot ruim 100 euro voor de Bluetooth keyboard case.

Meer informatie, alle specificaties en alle reviews vind je op de productpagina van de ASUS Nexus 7. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.