Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Yarvik lanceert TAB274, TAB374 en TAB474 Luna tablets

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2012, 13:24 CategorieAndroid

Eerder vandaag lanceerde Yarvik de TAB462 Zania tablet met Android 4.0 ICS en een IPS display en nu worden er nog drie tablets aan het al zeer uitgebreide assortiment toegevoegd. Alle drie de modellen hebben de naam ‘Luna’ meegekregen en verschillen van elkaar in de grootte van het display. De TAB274 is de kleinste variant met een 7 inch display, de TAB474 heeft een 10 inch display.

Yarvik TAB274, TAB374 en TAB474 Luna tablets

Alle tablets in de Luna serie beschikken over een 1GHz single-core corext A8 processor, 512MB aan werkgeheugen en een capacitief touchscreen. Verder krijg je onder meer 4GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader om het opslaggeheugen uit te breiden, een miniHDMI poort voor verbinding met een TV en Android 4.0 Ice Cream Sandwich met ondersteuning voor de Google Play Store voor het downloaden van applicaties.

Er zitten een aantal verschillen tussen de tablets. Ten eerste de grootte van het display en de resolutie; de TAB274 beschikt over een 7 inch display met een resolutie van 800 bij 480 pixels, de TAB374 heeft een 8 inch display met een resolutie van 800 bij 600 pixels, en de TAB474 heeft een 10 inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels. Daarnaast beschikken de TAB374 en TAB474 over twee microUSB poorten (host en slave), terwijl de kleinere TAB274 beschikt over één microUSB poort met zowel host en slave functie.

De Yarvik Luna serie zal binnenkort in Nederland te koop zijn. Momenteel kun je de tablets reeds bestellen bij onder meer Alternate en TakeitNow.

Meer Yarvik tablets vind je in onze tablet database.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.