Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Yarvik lanceert TAB462 Zania met Android 4.0 ICS en IPS display

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2012, 13:07 CategorieAndroid

Yarvik heeft in Nederland al een groot aantal tablets gelanceerd en daar komen bijna elke maand nieuwe modellen bij. Vorige maand lanceerde Yarvik de TAB9-200 Xenta tablet met dual-core processor in het middensegment van de markt, en ook de TAB275 GoTab Ion tablet in het budget segment. Vandaag komt daar een nieuwe tablet bij; de TAB462 Zania.

Yarvik TAB462 Zania

De TAB462 Zania is een 10 inch tablet die draait op een single-core Cortex A8 processor en Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Verder beschikt de tablet over IPS display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en een capacitief touchscreen, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen en een microSD card reader om het geheugen uit te breiden. Qua aansluitingen krijg je een miniHDMI poort en een microUSB poort met host en slave functie.

Aan de achterzijde bevindt zich een 2 megapixel camera voor foto’s en video’s en aan de voorzijde een 0.3 megapixel camera voor videogesprekken. Qua software krijg je een nagenoeg kale versie van Android 4.0 ICS maar wel met de Google Play Store voor het downloaden van applicaties.

De Yarvik TAB462 is reeds te bestellen voor ongeveer 200 euro bij onder meer BCC, Alternate en Bobshop.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.