Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Yarvik TAB9-200 Xenta en TAB462 Zania te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2012, 14:17 CategorieAndroid

Yarvik heeft afgelopen weken een aantal nieuwe tablets geïntroduceerd, waaronder de TAB9-200 Xenta en de TAB462 Zania. Beide tablets draaien op Android 4.0 Ice Cream Sandwich en zijn inmiddels in Nederland te koop De TAB9-200 is het geavanceerdere en ook duurdere model, deze beschikt over een 9.7 inch IPS display en een dual-core processor.

Yarvik TAB9-200 Xenta

De Yarvik TAB9-200 kost wat meer dan we van Yarvik tablets gewend zijn maar kan dan wellicht ook in het middensegment van de tabletmarkt geplaatst worden. Zo beschikt de tablet over de snelste processor die Yarvik tot op heden gebruikt heeft, een 1.6GHz dual-core variant, een IPS display voor een hoge helderheid en wijde kijkhoeken, en Bluetooth 3.0 zodat je draadloos accessoires kunt aansluiten. Ook is de tablet lichter en slanker dan voorgaande modellen en het design is een stuk eleganter geworden.

Alle specificaties vind je terug op de productpagina van de Yarvik TAB9-200 Xenta.

Yarvik TAB462 Zania

De Yarvik TAB462 Zania is een iets minder compleet uitgerust model dat beschikt over een 10 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1.2Ghz single-core processor en een HDMI en USB poort. De tablet beschikt over toegang tot de Google Play Store voor het downloaden van applicaties en aan de achterzijde van de tablet bevindt zich een 2 megapixel camera voor het maken van foto’s en video’s.

Alle specificaties vind je terug op de productpagina van de Yarvik TAB462 Zania.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.