Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Zelf te ontwerpen EGOsketch sleeves nu ook voor Android tablets

Geschreven door
Geplaatst op8 augustus 2012, 13:57 CategorieAccessoires

Begin juni werd de nieuwe EGOsketch accessoire voor tablets geïntroduceerd. EGOsketch biedt de mogelijkheid via een speciale online designtool zelf een ontwerp te maken voor een sleeve voor je tablet. Tot voor kort kon je alleen een sleeve laten maken voor de iPad maar nu kunnen ook Android tablet bezitters een gepersonaliseerde hoes ontwerpen.

Het was al mogelijk een sleeve te laten maken voor de eerste generatie iPad, de iPad 2 en de nieuwe iPad. Nu komen daar de Samsung Galaxy Tab 10.1, Samsung Galaxy Tab 2 (10.1), Samsung Galaxy Tab 10.1v, ASUS Transformer Prime, ASUS Transformer Pad Infinity TF700T en de ASUS Transformer Pad TF300T bij.

Zelf ontwerpen

Middels de online designtool kun je zelf een ontwerp maken dat op de hoes verschijnt. Zo is het mogelijk zelf afbeeldingen en teksten toe te voegen en kleuren aan te passen. Binnen 1 tot 2 dagen na je bestelling wordt de accessoire verzonden. Collega Sam heeft onlangs een zelf een EGOsketch sleeve mogen ontwerpen en daar een uitgebreide video over gemaakt, van het online ontwerpen tot het eindresultaat.

Onderscheidend

De EGOsketch sleeve is zeer eenvoudig zelf te ontwerpen middels de online designtool, biedt een uitstekende bescherming voor je Android tablet of iPad en voelt als premium product aan door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen zoals de suède binnenzijde en de stevige en net afgewerkte stiksels. Foto’s en teksten worden redelijk scherp weergegeven en ook de kleurweergave is dik in orde. Let wel dat als je teksten of afbeeldingen te dicht bij de randen zet deze gedeeltelijk kunnen wegvallen door de bolling van de hoes. Ook past een tablet met cover (zie bijvoorbeeld de Smart Cover in de video) niet in de hoes, deze is puur ontworpen voor de kale tablet.

Waar andere accessoires vaak allemaal standaard en onpersoonlijk zijn heeft de EGOsketch sleeve natuurlijk als groot voordeel dat je een eigen accessoire hebt waarmee je jezelf kunt onderscheiden. Ook voor zakelijke tabletbezitters is het een leuke manier om een bedrijf, merk of product wat extra te promoten. Daarbij is het een puur Nederlands product dat met de hand gemaakt wordt, iets dat we niet vaak meer tegenkomen.

Via de website van EGOsketch kun je voor 49 euro een sleeve ontwerpen waarna deze gratis verzonden wordt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.