Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Aanwijzingen voor nieuwe ASUS (Nexus 7?) tablet duiken op

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2012, 11:54 CategorieAndroid

Gisteren berichtten we over een gerucht dat ASUS en Google zouden werken aan twee nieuwe Nexus 7 tablets. Het gerucht werd de wereld in gebracht door het niet altijd betrouwbare Digitimes en werd ook al ontkend door ASUS. Toch zou er een kern van waarheid in kunnen zitten aangezien er vandaag aanwijzingen opgedoken zijn voor een nieuwe ASUS tablet.

Op een Japans blog is een afbeelding met technische specificaties van de ASUS ME570T opgedoken. Uit de specificaties zelf kunnen we weinig halen, behalve dat met om een apparaat gaat dat op Android 4.1.1 Jelly Bean draait. Maar, de naam is een stuk interessanter. ASUS introduceerde namelijk begin dit jaar de Eee Pad MeMO ME370T, een 7 inch tablet met een quad-core Tegra 3 processor. Niet veel later bleek dat Google dit model zo interessant vond dat ASUS ingezet werd om de ME370T om te bouwen tot wat we nu kennen als de Google Nexus 7.

Als er echt twee nieuwe versies van de Nexus 7 tablet in ontwikkeling zijn dan zou de ME570T wel eens een van deze modellen kunnen zijn. Aan de andere kant kan ASUS natuurlijk ook gewoon zelf een nieuwe tablet in ontwikkeling hebben. De 7 inch Nexus 7 is een groot succes en wellicht ziet ASUS daarom ook kansen voor een eigen 7 inch model. Afgelopen juni verschenen er overigens al geruchten dat ASUS met een eigen, goedkopere versie van de Nexus 7 zou komen.

Via: Notebookitalia  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.