Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Angry Birds opvolger Bad Piggies: Something PIG is coming!

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2012, 11:51 CategorieApplicaties

Afgelopen juli introduceerde Rovi al een opvolger van de populaire Angry Birds game in de vorm van Amazing Alex, maar deze game lijkt erg weinig op de Angry Birds serie van Rovio en laat zowel de vogels als varkens met rust. Toch komt Rovio binnenkort met een echte opvolger voor Angry Birds die ook qua gameplay veel aan de vogels doet denken; Bad Piggies.

Wat Bad Piggies precies zal bieden is nog niet duidelijk maar de rollen lijken in ieder geval omgedraaid. Deze keer zijn het de varkens die de hoofdrol spelen en vanuit een katapult geschoten moeten worden. Rovio heeft onderstaande teaser met de naam ‘Something PIG is coming’ reeds gepubliceerd.

De Bad Piggies game wordt op 27 september gelanceerd voor Android, iOS en Mac apparaten. De versies voor Windows 8, Windows RT en Windows Phone volgen later.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.