Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos komt met Arnova 10c G3 en 10d G3 budget tablets

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2012, 11:37 CategorieAndroid

Als er één fabrikant is die zoveel tablets lanceert met specificaties die zoveel op elkaar lijken dat het onmogelijk wordt nog een overzicht te creëren dan is het Archos. Op zich zijn de tablets die onder het Archos merk vallen nog wel uit elkaar te houden, maar de modellen die onder de Arnova noemer uitgebracht worden zijn alleen qua naam van elkaar te onderscheiden.

Bijna elke week duikt er wel ergens een nieuwe Arnova variant op met weer een andere naam. Deze keer zijn de Arnova 10c G3 en Arnova 10d G3 tablets verschenen. Zoals (helaas) te verwachten viel komen deze tablets, net als andere modellen die te koop zijn, niet op de website van Arnova voor en dus zijn we aangewezen op wat andere websites en winkels ons vertellen. Arctablet denkt in ieder geval de juiste specificaties gevonden te hebben.

De Arnova 10c G3 zou beschikken over een 10.1 inch LCD display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een All Winner A10 processor met een kloksnelheid van 1GHz, 1GB aan werkgeheugen, 8GB of 16GB aan opslaggeheugen, Wifi, twee camera’s, USB host & slave, een HDMI 1.4 uitgang en een 5000 mAh batterij. Het verschil met de Arnova 10b G3 lijkt de HDMI aansluiting te zijn. De tablet draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De Arnova 10d G3 zou beschikken over nagenoeg dezelfde specificaties krijgt een volwaardige USB poort. Echter, de prijs van de Arnova 10d G3 zou weer lager zijn dan de Arnova 10b G3. Wie het weet mag het zeggen!

Kortom, Archos heeft weer twee nieuwe Arnova G3 tablets die voor een prijs rond de 100 euro te koop zullen zijn. Check de specificaties op de doos even goed voordat je er een aanschaft.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.