Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos levert Arnova G2 tablets voortaan met Android 4.0 ICS

Geschreven door
Geplaatst op15 september 2012, 19:54 CategorieAndroid

De populaire Arnova serie is alweer toe aan de derde generatie (G3) maar dat betekent niet dat de tweede generatie tablets, de G2 serie, geen aandacht meer krijgt. Archos heeft namelijk diverse G2 serie modellen vanuit de fabriek voorzien van een Android 4.0 ICS update. Dat wil zeggen dat consumenten die een nieuwe G2 serie tablet komen de nieuwe versie van Android krijgen.

Archos is helaas geen fabrikant die erg duidelijk is in welke tablets in welke varianten te koop zijn, maar zoals het er nu uitziet worden de Arnova 7 G2, 8 G2 en 9 G2 inmiddels met Android 4.0 Ice Cream Sandwich geleverd. Qua specificaties komen de modellen overeen met de eerder gelanceerd tablets maar op de doos zou een sticker te vinden zijn waaruit blijkt dat de nieuwe versie van Android erop geïnstalleerd is. De eerder gelanceerde modellen draaiden op Android 2.3 Gingerbread. Daarnaast zouden de nieuwe modellen de naam ‘G2i’ meegekregen hebben waarbij de ‘i’ natuurlijk voor Ice Cream Sandwich staat. Het lastige is alleen dat veel winkels de oude naamgeving aanhouden.

Ik heb nog geen winkels kunnen vinden die de Arnova G2i tablets verkopen, maar zodra deze verschijnen vind je de prijzen terug op de productpagina’s van de Arnova 7 G2, Arnova 8 G2 en Arnova 9 G2.

Arnova G3 serie

Overigens is het wellicht verstandiger om gewoon naar de nieuwe Arnova G3 serie te kijken. De tablets in deze serie zijn standaard voorzien van Android 4.0 Ice Cream Sandwich, kennen een klein aantal verbeteringen en hebben nagenoeg dezelfde prijzen.

Bron: Arctablet  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.