Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos Remote Control: Bedien je Archos tablet op afstand

Geschreven door
Geplaatst op10 september 2012, 13:15 CategorieAndroid

De Archos Remote Control applicatie waarmee je je tablet op een afstand kunt bedienen middels een smartphone of andere tablet is al een tijdje beschikbaar, maar met de introductie van de nieuwe Archos G10 XS serie komt Archos ook met een nieuwe versie van de Remote Control functie/app. Zo is de bediening eenvoudiger geworden en de touch-functie uitgebreid.

De Archos Remote Control functie maakt het bijvoorbeeld mogelijk om je tablet met je smartphone te bedienen wanneer deze aangesloten is op een TV. Vanaf de bank is het dan mogelijk om nagenoeg alle functies van je tablet te selecteren en te gebruiken. Arctablet heeft zowel de nieuwe Archos 101 G10 XS tablet als de vernieuwde Remote Control applicatie in handen gekregen en onderstaande video gemaakt waarin de belangrijkste functies getoond worden.

De Remote Control applicatie is in de Google Playstore te downloaden voor alle Android smartphones en tablets. De functie werkt overigens ook op de eerste gelanceerde G8 en G9 serie tablets van Archos.

De nieuwe Archos G10 XS serie moet dit jaar nog in Nederland verschijnen. De 10.1 inch 101 G10 XS is het eerste model dat in ons land gelanceerd wordt en beschikt onder meer over een bijpassend keyboard dock, 16GB aan opslaggeheugen, een 1.5GHz Texas Instruments OMAP 4470 dual-core processor en een microSD card reader. Deze tablet zal binnenkort te koop zijn voor een prijs van 379 euro.

   • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.