Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘ASUS werkt aan 3G variant Nexus 7’

Geschreven door
Geplaatst op3 september 2012, 9:57 CategorieAndroid

De Nexus 7 van Google en ASUS is een indrukwekkend apparaat dat met een aantrekkelijk prijskaartje vanaf morgen in Nederland te koop zal zijn. Toch is de tablet niet voor iedereen geschikt, sommigen hebben immers graag de mogelijkheid om ook buitenshuis te internetten maar de Nexus 7 beschikt niet over een 3G module. Wellicht dat daar binnenkort verandering in komt.

Volgens Paul O’Brien van MoDaCo is ASUS momenteel al bezig met de productie van een 3G variant van de Nexus 7. Deze uitspraak is gebaseerd op bronnen bij Google en/of ASUS. De fabrikant zou het 3G model binnen nu en zes weken willen lanceren. Helaas is over een prijs niks bekend.

De ASUS Nexus 7 is met zijn 7 inch formaat en lichte gewicht een zeer mobiele tablet en zou dus uitermate geschikt zijn voor consumenten die ook buitenshuis online willen zijn. Daarbij beschikt de tablet over interessante functies, zoals Google Now, waar veel meer uitgehaald kan worden wanneer je ook een 3G verbinding hebt.

Nexus 7 kopen in Nederland

De 16GB Wifi-only variant van de Nexus 7 zal vanaf morgen in Nederland te koop zijn bij onder meer de BCC en Media Markt.

Onze ervaringen met de tablet lees je terug in de review van de Nexus 7. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.