Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

BTW actie bij Media Markt en BCC: 16% korting op tablets

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2012, 0:32 CategorieActies

Een aantal keer per jaar heeft de Media Markt een interessante actie waarbij je als consument geen BTW hoeft te betalen. Vandaag is het weer zover waardoor je tot en met komende zondag een kleine 16 procent korting kunt krijgen op een grote hoeveelheid producten. Net als elk jaar blijft de BCC niet achter waardoor je ook deze winkelketen op de korting kan rekenen.

Omdat er voorgaande keren nogal wat verwarring was over de korting legt de winkelketen het deze keer netjes via een afbeelding uit. De korting komt dus uiteindelijk neer op 15,97 procent, wat natuurlijk nog steeds niet verkeerd is.

Uitzonderingen

Helaas zijn er wel een aantal producten die buiten de actie vallen. Zo krijg je geen korting op producten van Apple, vallen de Sony tablets en e-readers niet binnen de actie en zul je ook voor accessoires de volle mep moeten betalen. Maar, er zijn nog voldoende andere tablets (en andere producten) die door deze actie een aantrekkelijk prijskaartje krijgen.

Prijzen vergelijken

Wel is het zoals altijd verstandig om de laagste prijzen bij andere winkels even te checken voordat je tot aankoop overgaat. Dat de Media Markt en BCC aan actie houden wil niet zeggen dat de prijzen ook het laagst zijn. De laagste prijzen van alle tablets vind je in onze tablet database.

De 19% BTW actie geldt voor zowel de fysieke als de online winkels. Meer informatie en alle aanbiedingen vind je op de website van BCC en Media Markt.

 • Delen:

Reacties

 1. Marlies
  17 oktober, 2012 om 8:28

  — Marlies, dit is de derde keer dat we een reactie van je verwijderen ivm spam. Het is overduidelijk. —

 2. nadeige
  03 juni, 2013 om 1:40

  ik vroeg me af of er nu dus ook korting is op htc smartphones?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.