Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

CoolBlue Blauwe Dagen: Korting op onder andere tablets

Geschreven door
Geplaatst op24 september 2012, 11:57 CategorieActies

CoolBlue, bekend van tientallen webwinkels voor specifieke productgroepen en een aantal fysieke winkels, heeft de komende zeven dagen een aantal interessante acties. Het zijn namelijk de Blauwe Dagen. Tijdens deze dagen wordt korting gegeven op een hele hoop producten, maar voor ons zijn vooral de tablets interessant. Zo krijg je korting op onder meer de iPad 2 en Sony Tablet S.

CoolBlue heeft vier aanbiedingen voor diegenen die op zoek zijn naar een nieuwe tablet.

ASUS Transformer Pad 300

De Transformer Pad 300 is de nieuwste middenklasse tablet van ASUS, uitgerust met onder meer een Tegra 3 quad-core processor, een 10.1 inch IPS display, een 8 megapixel camera, HDMI en een microSD card reader. Het 32GB Wifi-only model zonder keyboard dock is bij CoolBlue momenteel te koop voor 359 euro. Dit is een korting van 40 euro op de gemiddelde prijs van 399 euro.

Bekijk de aanbieding hier.

iPad 2 32GB Wifi + 3G

De iPad 2 kent al een opvolger in de vorm van de nieuwe iPad, maar er zijn nog steeds modellen van de tweede generatie te koop. De voorraad wordt steeds kleiner en CoolBlue is dan ook een van de weinige winkels die nog een 32GB Wifi + 3G exemplaar in de witte kleur op voorraad heeft. Voor deze tablet betaal je 499 euro.

Bekijk de aanbieding hier.

Sony Tablet S

Sony heeft eerder deze maand een opvolger van de Tablet S gepresenteerd met onder meer een krachtigere processor en een slanker design. Toch is de eerste generatie Tablet S met een 9.4 inch display en een dual-core processor een interessant apparaat, zeker met een aanbiedingsprijs van 269 euro. Voor dit bedrag krijg je de 16GB Wifi-only variant. De gemiddelde prijs van de Tablet S ligt momenteel op 299 euro. 

Bekijk de aanbieding hier.

Motorola Xoom 2

De Motorola Xoom 2 is een tablet waar we sinds de lancering weinig meer van gehoord hebben, maar beschikt wel over aardige specificaties. Zo krijg je een dual-core Tegra 2 processor, een microUSB poort, een HDMI aansluiting, 16GB aan intern opslaggeheugen, een infrarood zender, een 5 megapixel camera aan de achterzijde en 3G. De 16GB Wifi + 3G variant heeft een aanbiedingsprijs van 299 euro.

Bekijk de aanbieding hier.

Meer aanbiedingen

CoolBlue heeft de komende dagen veel meer aanbiedingen op het gebied van consumentenelektronica. Alle aanbiedingen vind je op deze pagina.

De Blauwe Dagen duren 7 dagen en eindigen op zondag 30 september.

  • Delen:

Reacties

  1. Savly
    09 december, 2016 om 13:16

    Wanneer komen de volgende blauwe dagen?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.