Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #49

Geschreven door
Geplaatst op3 september 2012, 12:24 CategorieAndroid

Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Deze week hebben we een speciale gast in de podcast; collega Andre zal namelijk zijn visie geven op de Windows 8 nieuwtjes.

Deze week staat natuurlijk in het teken van de IFA 2012 beurs in Berlijn. We bespreken dat ook alle nieuwe Windows 8 tablets, hybride tablets en convertible tablets. Daarnaast zijn er ook een aantal interessante Android tablets gelanceerd waar we het over hebben. Verder hebben we het over het wel of niet slagen van Windows 8, nieuwe tablets van Amazon, de iPad Mini die in oktober gelanceerd moet worden en over het feit dat de Nexus 7 vanaf dinsdag in Nederland te koop is.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.