Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #50

Geschreven door
Geplaatst op10 september 2012, 19:41 CategorieAndroid

Het is weer maandag en dus tijd om het meest interessante nieuws van de afgelopen dagen te bespreken. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week hebben we niet heel veel spannende nieuwtjes aangezien de meeste fabrikanten richting huis gingen vanaf de IFA 2012. Toch valt er wat te bespreken, want Amazon heeft afgelopen week haar nieuwe Kindle Fire en Kindle Fire HD tablets gelanceerd, compleet met advertenties die je overigens kunt uitzetten voor 15 dollar extra. Daarnaast kijken we kort (wederom) naar de rechtszaak tussen Apple en Samsung in Nederland, hebben we het over live TV kijken op je tablet bij UPC en Ziggo, en bespreken we de Nexus 7 lancering in Nederland.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.