Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste aanwijzingen voor ASUS Padfone 2 duiken op

Geschreven door
Geplaatst op17 september 2012, 12:44 CategorieAndroid

De ASUS Padfone werd in 2011 al gepresenteerd maar verscheen begin dit jaar pas op de markt. Helaas niet in Nederland aangezien de telecomproviders geen trek hadden in het aanbieden van de Padfone in combinatie met een abonnement. Voor veel geïnteresseerde consumenten in Nederland een tegenvaller, maar wellicht komt er binnenkort een herkansing.

ASUS Padfone 2

De opvolger van de Padfone, de Padfone 2, is deze week mogelijk gespot in benchmark resultaten op de Japanse website Ameblo. Hieruit zou blijken dat het nieuwe model draait op een quad-core Qualcomm Snapdragen S4 Pro processor met een kloksnelheid van 1.5GHz en Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Volgens de website Pocktetdroid zou de Padfone 2 beschikken over maar liefst 3GB aan werkgeheugen wat de prestaties een flinke boost moet geven. Het display zou een resolutie van 1280 bij 720 pixels hebben. Verdere specificaties ontbreken nog.

Aangezien ASUS de eerste generatie Padfone begin dit jaar op de markt bracht is de kans groot dat we de opvolger tijdens de CES 2013 in januari gelanceerd zien worden.

De ASUS Padfone is een uniek apparaat dat volgens de fabrikant in alle behoeften van de hedendaagse consument kan voorzien. De Padfone op zich is een 4.3 inch smartphone met AMOLED display, maar deze kan in een tablet dock (Padfone Station) geplaatst worden om zo alles dat op je smartphone staat op een 10.1 inch display te gebruiken. Op de tablet kan weer een keyboard dock aangesloten worden zoals we kennen van de ASUS Transformer Pad series.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.