Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Foto’s dummy iPad Mini duiken op

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2012, 15:10 CategorieApple

Of en wanneer we een kleinere en goedkopere iPad kunnen verwachten is nog steeds niet duidelijk, maar je zou zeggen dat waar rook is ook vuur is. Op het internet verschijnen nu bijna dagelijks aanwijzingen voor een iPad Mini (of iPad Air?) dus de kans dat Apple binnenkort met een dergelijk model op de proppen komt wordt steeds groter. Vandaag zijn er zelfs foto’s van een ogenschijnlijke dummy van de iPad Mini opgedoken.

Of we hier met een echte dummy, een niet werkende mock-up die door onder andere accessoire fabrikanten gebruikt wordt om hun producten te passen, met een Chinese kloon of met gewoon een creatief persoon te maken hebben blijft zoals altijd de vraag. De afmetingen lijken overeen te komen met het 7.85 inch display dat in de meeste geruchten besproken wordt, al beschikt de tablet over dunnere randen dan de 9.7 inch iPad. De behuizing lijkt net als de ‘normale’ iPad compleet van aluminium gemaakt te zijn. Meer foto’s vind je via de bron.

Veel meer kunnen we helaas niet uit de foto’s halen, maar als we kijken naar de belangrijkste of meest geloofwaardige geruchten tot nu toe zou de iPad Mini beschikken over een resolutie van 1.024 bij 768 pixels en te koop zijn voor een prijs tussen de 249 en 299 dollar. Apple heeft voor morgen een persevenement gepland staan maar de verwachting is dat het hier voornamelijk zal draaien om de nieuwe iPhone (5). De kans is groot dat Apple in oktober een apart evenement zal plannen voor de lancering van een nieuwe iPad.

Alle geruchten over een kleinere en goedkopere iPad lees je in ons iPad Mini archief.

Via: Nowhereelse

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.