Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Nexus 7 weer op voorraad in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op17 september 2012, 16:42 CategorieAndroid

Op 4 september arriveerde de langverwachte Google Nexus 7 tablet eindelijk in Nederland, maar dat was maar van korte duur. Blijkbaar was de voorraad zo klein dat alleen de eerste paar mensen in die in de verschillende rijen stonden een tablet konden bemachtigen. De kans is groot dat je dus nog steeds op zoek bent. Goed nieuws; de Nexus 7 is weer op voorraad.

Op dit moment heeft echter één winkel de tablet op voorraad en dat is Tabletcenter. Natuurlijk heb ik ook even bij de andere winkels rondgekeken maar zonder positief resultaat. MyCom en Dixons geven aan de Nexus 7 binnen enkele dagen weer op voorraad te hebben. Media Markt en Saturn hebben de tablet zelfs helemaal van de websites verwijderd. De levertijd bij deze winkels is onbekend.

Google Nexus 7

De Google Nexus 7 is één van de topmodellen van dit moment. De tablet beschikt onder meer over een 7 inch IPS display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een quad-core Tegra 3 processor en de nieuwste versie van Android, Android 4.1 Jelly Bean.

Benieuwd naar onze ervaringen? Lees dan de uitgebreide review van de Nexus 7 en vergeet ook vooral de reviews van accessoires voor de Nexus 7 niet door te nemen.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Google Nexus 7. • Delen:

Reacties

 1. Lennert
  18 september, 2012 om 20:26

  Tabletcenter heeft hem niet meer en krijgt em ook niet meer.

  • Martijn Chel
   18 september, 2012 om 21:18

   Zoals in het artikel staat. Ze hebben de tablet in bestelling staan, alleen is het onbekend wanneer deze weer verwacht word.

   • Lennert
    19 september, 2012 om 16:12

    Ze hebben em een dag op voorraad gehad, heb em besteld en opgehaald. Toen ik thuis was zocht ik nog even wat op hun website en was de status ‘niet meer leverbaar’

 2. Lennert
  19 september, 2012 om 16:20

  Het is overigens wel een geweldig tablet, lekker snel, mooi scherm en een mooi formaat tablet voor onderweg. Ben ook zeer tevreden over Android 4.1 (inmiddels al geupdate naar 4.1.1). Thuis heb ik de iPad en onderweg gebruik ik de Google Nexus, een prima koppel.

 3. sander
  29 september, 2012 om 12:09

  Ik wil hem graag kopen maar hij is nergens meer op voorraad heb toestraks nog mycom gebeld maar die hebben hem ook inderdaad niet meer ben an het wachten tot hij weer komt. Is hij wel nog altijd op voorraad in de Google Play Store?

  • Martijn Chel
   29 september, 2012 om 12:14

   In Nederland niet in ieder geval. Ik hou het in de gaten maar zie inderdaad geen voorraad meer.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.