Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on met de Archos 97 Carbon tablet

Geschreven door
Geplaatst op3 september 2012, 12:13 CategorieAndroid

Archos komt deze maand met de interessante G10 XS serie op de Nederlandse markt, maar voor diegenen die iets minder uit willen geven is de onlangs gelanceerde Elements serie een optie. Het eerste model uit deze serie is de Archos 97 Carbon, een 9.7 inch tablet met IPS display en Android 4.0 Ice Cream Sandwich als besturingssysteem.

De Archos Elements serie moet aantrekkelijke specificaties voor een lage prijs gaan bieden. De serie zal bestaan uit verschillende modellen (formaten) maar voorlopig moeten we het doen met de 97 Carbon. Deze tablet heeft een 9.7 inch IPS display met een resolutie van 1.024 bij 768 pixels, beschikt over een 1GHz single-core ARM Cortex A8 processor en 1GB aan werkgeheugen. Verder is de tablet uitgerust met 16GB aan intern opslaggeheugen, een microSD card reader, een webcam aan de voorzijde, een 3 megapixel camera aan de achterzijde, Wifi en twee USB poorten.

Hands-on video

Archos was tijdens IFA 2012 aanwezig en gaf Notebookitalia de kans om wat meer over de tablet te weten te komen middels onderstaande hands-on video.

Archos 97 Carbon kopen

De Archos 97 Carbon is in Nederland inmiddels te koop voor een prijs van 249 euro. Meer informatie vind je op de productpagina van de Archos 97 Carbon.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.