Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on met de Sony Xperia Tablet S

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2012, 14:23 CategorieAndroid

De Sony Tablet S van vorig jaar was geen groot succes en eigenlijk hebben we er na de lancering nauwelijks meer iets van vernomen. Toch probeert Sony het opnieuw en wel met een tablet die aardig veel lijkt op de Tablet S, zowel qua design als qua naam. De Xperia Tablet S moet het oude model doen vergeten en brengt een aantal belangrijke verbeteringen met zich mee.

Hoewel het op het eerste gezicht misschien niet duidelijk wordt heeft Sony behoorlijk wat aandacht besteed aan het design. Zo heeft de fabrikant gekozen voor een compleet aluminium behuizing en is het geheel een stuk slanker en lichter geworden. Ook binnenin is wat veranderd. Zo heeft Sony gekozen voor een quad-core Tegra 3 processor met een kloksnelheid van 1.5GHz. verder beschikt de tablet onder meer over 16GB of 64GB aan opslaggeheugen, 1GB aan werkgeheugen, een 1280 bij 800 pixels IPS display, Wifi, optioneel 3G en een infrarood poort om je TV mee te bedienen.

Hands-on met de Xperia Tablet S

MobileGeeks was tijdens IFA 2012 aanwezig en heeft onderstaande hands-on video van de tablet gemaakt.

Ook Sony zelf heeft een uitgebreide video gemaakt waarin de belangrijkste features en functies van de Xperia Tablet S aan bod komen.

De Xperia Tablet S draait vanuit de winkel op Android 4.0 Ice Cream Sandwich maar zal binnenkort een update naar Android 4.1 Jelly Bean krijgen.

Sony Xperia Tablet S kopen

Meer informatie, alle specificaties en de laatste nieuwtjes vind je op de productpagina van de Sony Xperia Tablet S.

Overigens is de tablet reeds in Nederland te bestellen voor een prijs vanaf 399 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.