Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP komt binnenkort met zakelijke Windows 8 tablet

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2012, 10:57 CategorieHardware

Nagenoeg alle grote fabrikanten hebben reeds tablets getoond die draaien op het nieuwe Windows 8 besturingssysteem, alleen HP blijft op dit gebied nog achter. Het bedrijf introduceerde tijdens IFA 2012 de Envy x2 maar dit is geen stand-alone tablet. Vandaag heeft HP in de VS een persbericht verstuurd waarin in ieder geval gesproken wordt over een zakelijke tablet.

In de VS heeft HP vandaag een hoop nieuwe producten aangekondigd, waaronder laptops, desktops en monitoren. De grote afwezige in het hele verhaal was een tablet, iets waar het bedrijf al tijden over hint. Na de mislukking van de TouchPad zou HP het graag opnieuw willen proberen met Windows 8 en zich voornamelijk willen richten op zakelijke gebruikers. In het persbericht dat vandaag verstuurd is wordt in de laatste alinea aangegeven dat een “enterprise-ready tablet” binnenkort aangekondigd zal worden.

Helaas is dat alles wat het bedrijf prijsgeeft. Over de specificaties, het formaat of de software is dan ook niks bekend. Wellicht gaat het om de Slate 8 die we al een aantal keer voorbij hebben zien komen. Het is zeer aannemelijk dat HP kiest voor Windows 8 aangezien dat momenteel het meest ideale besturingssysteem voor zakelijke klanten is. Binnenkort krijgen we dus hopelijk meer te horen en te zien.

Bron: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.