Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘HTC Flyer 2 krijgt Snapdragon S4 processor en Android 4.1 Jelly Bean’

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2012, 14:48 CategorieAndroid

De afgelopen twee maanden zijn er heel wat geruchten verschenen over nieuwe tablets van HTC. De fabrikant gaf begin dit jaar nog aan de tabletmarkt voorlopig links te laten liggen maar met zoveel geruchten lijkt het erop dat deze pauze van korte duur was. In juli bevestigde een woordvoerder van HTC de opvolger van de 7 inch Flyer al en vandaag zijn de eerste specs opgedoken.

Phone Arena zegt vandaag van een anonieme bron de eerste specificaties van de opvolger van de vorig jaar gelanceerde HTC Flyer vernomen te hebben. Het 7 inch Flyer model is nooit een groot succes geworden dus zal HTC met heel wat verbeteringen moeten komen om het tij te keren met de opvolger. De specificaties die vandaag gelekt zijn lijken in ieder geval een stap in de juiste richting.

De tablet zou namelijk wederom over een 7 inch display beschikken maar de resolutie is opgevoerd tot 1280 bij 768 pixels. Verder zou de tablet voorzien worden van een unibody aluminium behuizing met een lager gewicht, een dual-core Snapdragon S4 processor van Qualcomm, een 1.0 megapixel camera aan de voorzijde en een 3.0 megapixel camera aan de achterzijde. De tablet zou ook een stuk dunner worden met een profiel van maar 7.1 millimeter. Qua software wordt de opvolger van de flyer uitgerust met Android 4.1 Jelly Bean.

Over de prijs en beschikbaarheid is helaas niks bekend, maar HTC heeft over twee weken een persevenement gepland staan waar de nieuwe tablet mogelijk aangekondigd zal worden.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.