Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Intel houdt Windows 8 tablet evenement op 27 september

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2012, 10:27 CategorieHardware

Microsoft maakte eerder deze week bekend op 25 oktober het grote persevenement voor de lancering van Windows 8 en wellicht de Surface tablets te houden, maar voordat het zover is wil Intel nog wat nieuwe producten aan de pers tonen. De chipfabrikant heeft vandaag uitnodigingen verstuurd voor een persevenement dat plaatsvindt op 27 september en draait om Windows 8 tablets.

Intel brengt tijdens het evenement een aantal grote fabrikanten samen die producten zullen tonen en spreken over de ontwikkelingen op het gebied van hardware en software. Onder meer Acer, ASUS, Dell, HP, Lenovo, Samsung en ZTE zijn aanwezig. Alleen van de laatste fabrikant hebben we nog geen Windows 8 of Windows RT tablets gezien, de andere merken hebben hun nieuwste producten reeds getoond tijdens IFA 2012.

Naast aandacht voor producten van hardware fabrikanten zal Intel ook aandacht geven aan de nieuwe Atom Clover Trail chip. Deze chip is onderdeel van Intel’s strategie om voet aan de grond te krijgen in de markt voor mobiele producten en dus de concurrentie aan te gaan met de ARM chips.

Toch verwachten we op 27 september geen grote verrassingen. Het merendeel zal een bevestiging zijn van wat we al gezien en gehoord hebben.

Via: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.