Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

KPN introduceert gratis CloudOpslag bij nieuwe abonnementen

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2012, 14:11 CategorieApplicaties

Telecomprovider KPN heeft vandaag laten weten een nieuwe cloud dienst te lanceren waarmee consumenten met een KPN mobiel abonnement gratis hun gegevens die op de smartphone of tablet staan kunnen opslaan in de cloud. De dienst heeft de naam CloudOpslag meegekregen en bevat 5GB aan opslagruimte voor onder meer contacten, afspraken, foto’s en muziek.

KPN CloudOpslag

Om van de dienst gebruik te maken heeft KPN een speciale applicatie voor Android en iOS ontwikkeld welke later vandaag in de betreffende Stores te vinden is. Deze applicatie zorgt voor de synchronisatie van de belangrijkste gegevens die op je smartphone of tablet staan. Deze gegevens worden opgeslagen in de cloud en zijn zowel via de applicatie zelf als een speciale website toegankelijk. Zo kun je belangrijke bestanden die op je smartphone staan ook eenvoudig op je tablet openen. Ook moet het volgens KPN eenvoudig zijn om gegevens te delen via onder meer de verschillende sociale netwerken.

De CloudOpslag dienst is gratis voor nieuwe abonnees van een KPN Mobiel Instap abonnement in combinatie met een MB-bundel. Klanten die reeds een abonnement hebben kunnen de dienst voor 2,50 euro per maand toevoegen aan hun huidige abonnement. Om de dienst te activeren kun je ‘CLOUDOPSLAG AAN’ naar 1266 SMS’en. Voor meer informatie kun je terecht op de website van KPN.

De Cloud

Lees meer over ‘Wat is de Cloud en wat is Cloud opslag?

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.