Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lancering Sony’s Video Unlimited dienst uitgesteld tot medio 2013

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2012, 10:27 CategorieAndroid

Tijdens de lancering van de Tablet S vorig jaar kondigde Sony aan dat er een uitgebreid entertainment netwerk beschikbaar zou worden gesteld voor klanten van het bedrijf. Het Sony Entertainment Network zou onder meer bestaan uit de Music en Video Unlimited diensten. Hoewel de Music Unlimited dienst al een tijdje te gebruiken is wachten we nog steeds op de video dienst.

In onze review van de Tablet S kwam al naar voren dat het apparaat pas echt een voorsprong zou nemen op de concurrentie wanneer Sony het volledige entertainment netwerk zou integreren, compleet met een grotere bibliotheek PlayStation games en de Video Unlimited dienst. Helaas is het aantal beschikbare PlayStation games nog steeds klein en heeft Sony gisteren laten weten dat de Video Unlimited dienst wederom uitgesteld is.

Uitgesteld tot medio 2013

De collega’s van Allaboutphones weten te melden dat Sony tijdens de lancering van de Xperia T smartphone in Nederland heeft aangegeven dat we in Nederland ergens in 2013 pas toegang krijgen tot de dienst waarmee video’s gekocht en gehoord kunnen worden. Eerder wist het bedrijf te melden dat dit in het derde kwartaal van 2012 zou gebeuren. De reden voor het uitstel is niet bekend, maar waarschijnlijk heeft het bedrijf de benodigde licenties voor het streamen van video’s nog niet rond.

Xperia Tablet S

Sony heeft onlangs wel een opvolger van de Tablet S gelanceerd in de vorm van de Xperia Tablet S. Ook dit model heeft in principe toegang tot alle diensten binnen het Sony Entertainment Network, maar het wachten is dus totdat Sony consumenten binnen Nederland toegang geeft.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.