Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Medewerkers Microsoft krijgen gratis Surface RT tablet (en meer)

Geschreven door
Geplaatst op14 september 2012, 11:40 CategorieHardware

Mocht je een van de ruim 90.000 medewerkers van Microsoft zijn die een fulltime contract heeft, dan heb je geluk. De softwaregigant geeft namelijk voor heel wat dollars aan hardware weg aan deze medewerkers. Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van medewerkers maakte het bedrijf bekend dat iedereen een Windows Phone 8 toestel, een Surface tablet en een Windows 8 PC krijgt.

Microsoft wil natuurlijk dat Windows 8 snel geaccepteerd wordt, zeker wat de nieuwe hardware betreft, en mond op mond reclame van medewerkers is dan een goed begin. Alle medewerkers krijgen een Windows Phone 8 smartphone, net als dat zij eind 2010 al een Windows Phone 7 toestel kregen. Daarnaast mogen ze kiezen uit een assortiment Windows 8 PC, laptops en tablets om op te werken. Alsof dat nog niet genoeg is krijgen ze ook een Surface tablet met Windows RT als besturingssysteem toegestuurd.

Werk je niet bij Microsoft dan zul je net als iedereen moeten wachten tot eind oktober. Dan zullen de eerste Windows 8 PC’s, laptops en tablets op de markt verschijnen. Microsoft heeft reeds laten weten dat de Surface voor Windows RT vanaf 26 oktober te koop is, maar alleen via de online winkel van de softwaregigant. Helaas zijn de adviesprijzen van de Surface tablets nog niet bekend. Wel hebben we geruchten voorbij zien komen die spraken over een prijs van 199 dollar voor de Windows RT variant.

Naast de Surface voor Windows RT komt Microsoft ook met de Surface voor Windows 8 Pro. Dit model is uitgerust met een Intel processor, een Full HD display en Windows 8 Pro.

Bron: Geekwire

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.