Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Medion komt met drie nieuwe LifeTab tablets, mogelijk bij de Aldi

Geschreven door
Geplaatst op4 september 2012, 10:45 CategorieAndroid

Medion heeft afgelopen maanden al twee tablets op de Nederlandse markt uitgebracht, maar daar houdt het zoals het er nu uitziet niet bij op. Er is vandaag informatie opgedoken over maar liefst drie nieuwe LifeTab tablets die Medion in ontwikkeling zou hebben. Het gaat om een 7 inch model en twee 10 inch modellen, maar helaas ontbreken veel specificaties nog.

De LifeTab P9514, gelanceerd tijdens IFA 2011, beschikt over een 10 inch display en draait inmiddels op Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De LifeTab P9512 was de opvolger van de P9514 en beschikte over een iets kleiner display en 16GB minder aan opslaggeheugen, maar wel met een IPS paneel voor wijdere kijkhoeken, een langere batterijduur en een lagere prijs.

Binnenkort worden er mogelijk drie nieuwe modellen aan het assortiment toegevoegd. Twee tablets zijn gespot op de website van IFDesign, waar producten awards krijgen voor opmerkelijke of innovatieve designs.

Medion LifeTab S9700

De Medion LifeTab S9700 lijkt op een nieuwe 7 inch tablet, maar het enige wat we zeker weten is dat het model een profiel heeft van 9mm. Daarbij hebben we onderstaande afbeelding gevonden.

Over de S9700 wordt gezegd;

When items are getting smaller, is there still room for design? Yes, there is! The MEDION® LIFETAB® S9700 proves that it‘s possible, even below 9 mm. This ultra-slim tablet speaks for itself. The elegant shapes tease the hands and invite tender touches. This tablet has unique design features that stand out from the mass – class.

Medion LifeTab S1000

De Medion LifeTab S1000 lijkt een formaat van 10 inch te hebben, maar alles wat we weten halen we uit de foto.

Over de S1000 wordt gezegd;

The MEDION® 10” LIFETAB® S1000 combines tradition with cutting-edge technology. With full equipment on board, the tablet features traditional high-quality materials on the outside inviting the user to remember the good old times, while inside the future has already begun. Outside – metal and glass. Inside – the whole wide world of information, communication and entertainment.

Medion LifeTab X9510

De Medion LifeTab X9510 is niet op de design website gespot maar gaat inmiddels rond op diverse Duitse websites. Ook wat dit model betreft zijn de specificaties grotendeels onbekend. Het zou in ieder geval om een 10 inch display gaan.

Via: Portablegear

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.