Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nexus 7 tablet vanaf nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op4 september 2012, 10:01 CategorieAndroid

We hebben er even op moeten wachten maar vanaf nu kunnen we in Nederland eindelijk de Nexus 7 tablet van ASUS en Google kopen. De tablet is vandaag middels een persbericht officieel door ASUS gelanceerd en zal in eerste instantie bij een aantal geselecteerde dealers te koop zijn voor een prijs van 249 euro. Dit is de prijs voor de 16GB variant, de 8GB variant verschijnt niet in Nederland.

De Nexus 7 is een 7 inch tablet met een IPS display dat een resolutie heeft van 1.280 bij 800 pixels. Verder beschikt de tablet onder meer over 1GB aan werkgeheugen, een quad-core Tegra 3 processor van Nvidia, een 12-core Nvidia GeForece grafische processor, een microUSB poort aan de onderzijde, een 1.2 megapixel camera aan de voorzijde, Wifi, Bluetooth, NFC (Android Beam) en Android 4.1 Jelly Bean als besturingssysteem.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de ASUS Nexus 7.

Nexus 7 review

De Nexus 7 is al een tijdje te koop in onder meer de VS en de UK. Wij hebben de tablet een aantal weken terug dus al aan een review kunnen onderwerpen. Bekijk onze review van de Nexus 7 voor meer informatie en onze ervaringen met de tablet zelf, of lees onze uitgebreide review van Android 4.1 Jelly Bean voor meer informatie over de software.

Ook hebben we reeds twee reviews van accessoires voor de Nexus 7 gemaakt; de DODOcase en de Ultimate SleeveCase.

Nexus 7 kopen

De 16GB Wifi-only variant van de Nexus 7 is vanaf vandaag in Nederland te koop bij onder meer de BCC, Media Markt, Saturn, Dixons, MyCom en Paradigit. 

  • Delen:

Reacties

  1. Henk
    05 september, 2012 om 10:18

    Heb de tablet gisteren al opgehaald bij de MM in Enschede. Ben er echt heel blij mee. Wat een snelle tablet zeg. Vandaag direct even een hoesje er bij besteld.

    http://www.gsmpunt.nl/accessoires/asus/google-nexus-7/hoesjes/3287/google-nexus-7-tpu-case-x-zwart.html

    Heeft iemand ook nog leuke gadgets gezien voor deze tablet?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.