Nieuwe Kindle Fire tablet duikt op in commercial Amazon

06 september 2012 1 Minuut 0 Reacties
amazon-fire-touch-kindle-family

Vandaag moet de dag van Amazon worden, vanavond zal het Amerikaanse bedrijf namelijk waarschijnlijk haar nieuwe Kindle en Kindle Fire line-up bekendmaken. Er gaan al verschillende geruchten over de tablets die we gaan zien en Amazon heeft gisteren zelf wat olie op het vuur gegooid door de mogelijke nieuwe producten in een commercial voorbij te laten komen.

In de video kunnen we onder meer een Kindle e-reader zien die een E-Ink display lijkt te hebben en zien we een vrouw een video bekijken op een tablet die een groter scherm dan 7 inch lijkt te hebben. Vorige week wisten betrouwbare bronnen van CNET nog te melden dat Amazon voorlopig alleen met nieuwe 7 inch modellen zou komen en dat een 10 inch tablet in de ijskast stond. Deze commercial lijkt het tegenovergesteld te beweren; een nieuw 10 inch model en een verbeterd 7 inch model.

De geruchten van vorige week spraken over een verbeterde versie van de originele Kindle Fire met een nieuwe versie van Android en een lagere prijs, en een compleet nieuwe Kindle Fire met onder meer een krachtigere processor en een HDMI uitgang.

Via: The Verge

Reacties (0)