Review: Vogel’s RingO Wall Pack voor de iPad 2 en iPad 3

24 september 2012 1 Minuut 0 Reacties
ringo

Het is de laatste maanden vooral druk geweest met allerlei reviews van Android tablets maar natuurlijk hebben we ook nog wat accessoires hier liggen die een review verdienen. Vandaag ben ik eindelijk aan het Vogel’s RingO Wall Pack systeem voor de iPad 2 en iPad 3 toegekomen.

Video

Het RingO systeem van Vogel’s is een modulair systeem waar een plastic backprotector (BaseCover) gecombineerd kan worden met allerlei bevestigingsmogelijkheden. Het systeem is geschikt voor zowel de iPad 2 als de nieuwe iPad (3).

De plastic achterkant lijkt op back protectors die je uit eerdere reviews kennen maar heeft een belangrijke modificatie. Er is namelijk een rond slot aan de achterkant waar andere onderdelen van het Ringo systeem in kunnen klikken. Door deze ring is de plastic achterkant wel een heel stuk dikker dan ‘normale’ back protectors. Je verdriedubbeld zo’n beetje het formaat van je iPad. De iPad klikt makkelijk in de BaseCover en natuurlijk zijn alle belangrijke knoppen en onderdelen van je iPad keurig vrijgehouden. Ook is de linker zijkant opengehouden zodat deze cover te combineren valt met bijvoorbeeld Apple’s Smart Cover.

Reacties (0)