Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 10.1 close-up: Browse-ervaring

Geschreven door
Geplaatst op23 september 2012, 12:20 CategorieAndroid

Ik gebruik de Galaxy Note 10.1 tablet van Samsung nu ruim een week en dus denk ik dat ik in een goede positie ben mijn ervaringen met jullie te delen. In eerdere close-ups hebben we al gekeken naar de hardware en de Android versie en in de close-up van vandaag wil ik het hebben over de browse-ervaring middels Chrome en de standaard Android browser.

Video

De snelle Exynos processor in combinatie met de 2GB Ram in de Note 10.1 zorgt voor een fijne browse-ervaring. Webpagina’s renderen snel en het navigeren en zoomen werkt heerlijk soepel. Door de overvloed aan RAM geheugen is het mogelijk om veel verschillende tabbladen open te houden zonder dat de pagina’s uit het geheugen worden verwijderd, iets dat erg fijn is voor gebruikers die graag met bergen tabs werken.

Zowel de ingebouwde standaard browser als de Google Chrome browser werken erg stabiel en gaan goed om met verschillende webtechnieken zoals o.a. gebruikt in HTML5 websites. In de standaard browser is het volgens mij zelfs nog mogelijk om Flash websites te bekijken (ik zou niet weten welke website nog flash is tegenwoordig) maar in de modernere Chrome browser moet je het toch echt zonder Flash doen.

In het filmpje ben ik helaas vergeten het splitscreen gebruik van de browser te tonen (niet in de laatste plaats omdat het in praktijk niet echt super handig is) maar in het filmpje over Android Versie en Skin is daar meer over te vinden.

Samsung Galaxy Note 10.1 close-ups

Deze ‘Close-up’ is een onderdeel van de volledige review van de Samsung Galaxy Note 10.1. Nadat alle onderdelen verschenen zijn komt er ook een volledige review waarin je alle informatie in één keer kunt vinden.

Samsung Galaxy Note 10.1 specificaties en prijzen

Meer informatie, alle specificaties, de laagste prijzen en de laatste nieuwtjes vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Note 10.1.  • Delen:

Reacties

  1. Paul Spauwen
    24 september, 2012 om 12:38

    Kan men in Nederland ook een tablet Galaxy note 10.1 met intern 32GB?
    Of bestaan die in Nederland en Europa NIET in het aanbod nog?

    Groet Paul

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.