Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note II begin oktober naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op24 september 2012, 12:23 CategorieAndroid

Tijdens de presentatie van de Galaxy Note II eind augustus liet Samsung weten dat het toestel ergens in het vierde kwartaal naar Nederland zou komen. Dat is natuurlijk behoorlijk ruim en daar hebben de geïnteresseerden weinig aan. Navraag bij een tweetal webwinkels en informatie van een collega website levert een lancering in de eerste week van oktober op.

Android Headlines weet vandaag te melden dat de Galaxy Note II op 1 of 2 oktober naar Nederland zal komen. De informatie is volgens de website afkomstig van een bron bij Samsung zelf, al is onduidelijk of dit iemand is die ook daadwerkelijk deze informatie bezit. Samsung Nederland wil nog geen informatie vrijgeven dus heb ik even contact opgenomen met de winkels die momenteel reeds pre-orders accepteren. Zij geven aan dat de Galaxy Note II in de eerste week van oktober op voorraad zou moeten zijn. De indicatie wanneer je een bestelling plaatst staat voorlopig op 5 oktober.

Samsung Galaxy Note II pre-orders

De Samsung Galaxy Note II is reeds te pre-orderen bij een aantal Nederlandse webwinkels. Bij Centralpoint is de phablet voor een prijs van 624,75 euro (incl. BTW) te bestellen in een witte of grijze variant. Bij Algebeld betaal je de adviesprijs van 699 euro maar kun je het toestel ook gratis krijgen wanneer je deze in combinatie met een abonnement aanschaft. Ook bij PDAshop is de Note II met of zonder abonnement te bestellen.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Note II.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.