Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note II nu te pre-orderen in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op18 september 2012, 12:49 CategorieAndroid

Tijdens IFA 2012 afgelopen maand presenteerde Samsung de opvolger van de zeer populaire Galaxy Note smartphone/tablet. Het nieuwe model heeft de naam Galaxy Note II (N7100) meegekregen en zal eind deze maand of begin volgende maand in de winkels verschijnen voor een adviesprijs van 699 euro. Vanaf vandaag is de Galaxy Note II al wel te bestellen.

De Galaxy Note II beschikt over een aantal belangrijke verbeteringen. Zo is het display iets groter geworden met een formaat van 5.5 inch, maar beschikt wel nog steeds over de Super AMOLED techniek. Overigens is de totale grootte van het toestel nauwelijks toegenomen doordat de randen rondom het display dunner zijn. Verder beschikt de phablet over een resolutie van 1.280 bij 720 pixels, een nieuwe quad-core Exynos processor met een kloksnelheid van 1.6GHz en 2GB aan werkgeheugen.

Natuurlijk kan ook de S-Pen stylus niet ontbreken. Deze kan in de phablet weggestopt worden en kan gebruikt worden voor het nauwkeurig tekenen of schrijven. Qua software draait de Note II op de nieuwste versie van Android; Android 4.1 Jelly Bean.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Note II.

Galaxy Note II bestellen

Vandaag zijn een aantal Nederlandse winkels van start gegaan met de pre-orders voor de Note II. Bij Centralpoint is het toestel voor een prijs van 624,75 euro (incl. BTW) te bestellen in een witte of grijze variant. Bij Algebeld betaal je de adviesprijs van 699 euro maar kun je het toestel ook gratis krijgen wanneer je deze in combinatie met een abonnement aanschaft. Ook bij PDAshop is de Note II met of zonder abonnement te pre-orderen.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.