Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung komt met dual-SIM versie van de Galaxy Note II

Geschreven door
Geplaatst op10 september 2012, 11:58 CategorieHardware

Eind vorige maand onthulde Samsung tijdens IFA 2012 de opvolger van de populaire Galaxy Note. De Galaxy Note II heeft onder meer een groter display en een snellere quad-core processor gekregen. Samsung wil van deze nieuwe phablet een nog groter succes maken en past de modellen zelfs aan voor bepaalde markten. Zo wordt er in China een dual-SIM versie gelanceerd.

China is hard op weg de grootste smartphone markt ter wereld te worden en dus doet Samsung er alles aan om daar zoveel mogelijk modellen te verkopen. Voor de verschillende telecomproviders worden zelfs aangepaste toestellen geleverd. In bovenstaande afbeelding zie je een variant met twee SIM-kaart slots (voor een normale en een microSIM kaart) en een microSD card slot.

De Galaxy Note II met dual-SIM ondersteuning wordt speciaal voor het Chinese China Unicom uitgebracht en zal naast de dual-SIM mogelijkheid over dezelfde specificaties beschikken als de andere varianten. Zo krijg je een 1.6GHz quad-core processor, een 5.5 inch display met een resolutie van 1.280 bij 720 pixels, ondersteuning voor de S-Pen stylys en Android 4.1 Jelly Bean als besturingssysteem.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Note II.

Bron: Unwired

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.