Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung toont convertible tablet en dual display Ultrabook prototypen

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2012, 10:38 CategorieHardware

Samsung heeft tijdens IFA 2o12 een aantal interessante producten gelanceerd die ergens eind oktober of begin november op de markt moeten verschijnen, waaronder de ATIV Tab tablet en de ATIV Smart PC hybride tablets. Toch toonde de Koreaanse fabrikant meer interessante producten in de vorm van prototypen die wellicht op een later moment op de markt verschijnen.

Samsung tablet/laptop prototypen

Samsung toonde verschillende designs van convertible tablets, tablets met keyboard dock en zelfs een Ultrabook met dual display waardoor je de achterzijde van de Ultrabook als tablet kunt gebruiken. Dit principe hebben we eerder gezien bij de ASUS Taichi. De Ultrabook van Samsung heeft een fraai uiterlijk met een metalen afwerking en is zeer slank. Het ‘normale’ display is een hoge resolutie display zonder touch functie maar het display aan de achterzijde functioneert als touchscreen.

Andere prototypen die Samsung toonde zijn een slider tablet waarbij het keyboard onder het display vandaan geschoven kan worden, een ‘Binder’ design waarbij het display in het keyboard geschoven kan worden, een slanke Memo PC tablet met S-Pen stylus ondersteuning, en een convertible tablet waarbij het display omgeklapt kan worden en het geheel als tablet gebruikt kan worden. Engadget ging langs bij de stand van Samsung en maakte onderstaande video.

Samsung zit dus verre van stil wat de ontwikkeling van tablets en hybride modellen betreft, maar of deze prototypen ooit de markt zullen bereiken is nog maar de vraag.

 
€ 649,00

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis

Bekijk

Bron: beslist.nl


 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.