Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

SBS komt met tweede scherm applicatie voor iPhone en iPad

Geschreven door
Geplaatst op4 september 2012, 11:07 CategorieApplicaties

In juni kondigde SBS Broadcasting al aan vol in te gaan zetten op tweede scherm toepassingen en vandaag is de eerste stap gezet. Bezitters van een iPhone of iPad kunnen de tweede scherm applicatie gratis downloaden en hiermee extra informatie informatie opvragen tijdens het kijken van programma’s op SBS6. Later worden ook Net5 en Veronica toegevoegd.

Middels de applicaties is het mogelijk om om interactief deel te nemen aan programma’s. Zo kun je bijvoorbeeld meespelen met het programma The Price Is Right, een mening geven in Hart van Nederland of achter de schermen kijken bij het programma Sterren Springen op Zaterdag. Verder biedt de applicatie veel achtergrondinformatie, gerelateerde video’s en artikelen, en speelt ook social media een belangrijke rol. Facebook en Twitter zijn verwerkt in de applicatie waardoor je meningen of andere informatie ook kunt delen met vrienden en familie, of de rest van de wereld.

De tweede scherm applicatie heeft de naam SBS+ meegekregen en is vanaf nu beschikbaar voor de iPhone en de iPad. Later deze maand, op 17 september, zal er ook een webversie van SBS+ uitgerold worden die toegankelijk is via laptop, PC en mobiele apparaten. Vanaf oktober moet er een applicatie voor Android smartphones en Android tablets beschikbaar zijn. Meer informatie vind je op www.sbs6.nl/plus.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.